ORDER FORM

Name:
No telefon
Email Address:
Alamat Penghantaran
Jenis Coklat Loose order/chocolate only
Pralines
Lollychoc
budget choc
door gift
hadiah/hantaran
Oreochoc
Bil. Tempahan
Tarikh Tempahan Dikehendaki/Pick-up
Cara Pembayaran Bank Islam (BIMB)
Giro-I (BSN)
Catatan/Cadangan

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, 2 November 2011

OUR NEW PRODUCT!!

DIPPED APPLE...

Apple segar yang disalut coklat yang bermutu dan di design dengan pelbagai corak yang exclusive. sangat sesuai untuk dijadikan hantaran dan hadiah untuk orang yang tersayang.. kombinasi ideal antara epal hijau yang segar dan rasa coklat yang manis yang pasti memikat hati anda apatah lagi apabila designnya begitu exclusive akan membuatkan anda pasti nak lagi..  CUBALAH! :)










Saturday, 15 October 2011

tempahan dari student politeknik perlis


tempahan nie sebanyak 70 batang..diorang request design yg sama semuanya..katanya untuk diberikan untuk kursus di poli..pa pn hrp korang suke erk..tq krana mmbuat tmphan.. tmph lgi la ye untuk kursus2 akan dtg..n kepada pengunjung blog yg brminat sila la contact untuk deal mengnai harga dan design coklat..:)

Sunday, 17 July 2011

order dari akak munie..



ini order dripada akak munie..lec. matrix pendang..dye order 50pcs oreo choc n request image ben10 sempena tema birthday anknya nt..sweet gitu.. :) to birthday boy, "happy birthday!!" 0_o.. hope puas haty yer..n jgn lupa order lg..hehe  

p/s : sori gmbr xclear..cmre rosk..

Tuesday, 5 July 2011

order daripada member pjabat kakak..


nie 63 lollychoc berwarna pelbagai design order dpda member kakak syima..actually nie  first order yg shima dpt..special prize shima kc kt dya sbb first customer.. :)) thax akak..order lg ye pasni jgn sgn2..hehehehe 0_o

Friday, 24 June 2011



 1pcs (tanpa warna)  = RM 0.70
 1pcs + warna            = RM 0.80
 1pcs + wording        = RM 0.90


harga-harga yang ditawarkan di atas tidak termasuk dengan harga kotak. anda juga boleh untuk membuat tempahan 'loose order' yang tidak menggunakkan kotak yang cantik mcm kt ats 2. klau untuk nk mkn2 ngn ank2 or fmly better tempah loose order je yang jauh lbih murah. untuk loose order kami menggunakan
plastic container sbagai ganti kotak yg comel2 tu. :)

min. order (pralines loose pack)- 25pcs;


*plastic container






lollychoc






1pcs (biasa) = RM 1.00










1pcs (berwarna)    = RM 1.30








Oreo + plain coklat only[ plastic packing] = RM1.30

Oreo + plain coklat only[ gold base box] = RM1.50











Oreo+ warna [plastic packaging] = RM 1.60

Oreo+ warna [gold base box] = RM 1.80










Oreo + edible image [plastic packaging] = RM 1.80

Oreo + edible image [gold base box] = RM 2.00




untuk coklat oreo, anda juga boleh membuat loose order mcm coklat pralines di atas yg menggunakan plastic container  mengantikan kotak yang jauh lbih murah harganya.

Min. order (oreo  loose pack) = 25pcs;







BELI BANYAK2 DPT HARGA LAGI MURAH!!! :)




Syima’s homemade chocolate are open now!!!

Sms or call:
013 4465075 (syima)

Location :
Alor Setar, Kedah.

Sesuai dijadikan doorgift untuk sebarang majlis, birthday present, hantaran dan lain-lain..
Sedap dan pastinya halal.. harga yang ditawarkan amat berpatutan..

beli banyak2 dapt harga murah!!!